If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклирана Емблема Боя с четката и авто лак+Снимки
Аз ако съм на теб( понеже гледам че както ги ремонтираш стават по добре от оргиналдЪ ) ще ги жуля най малко 10ка че и на горе !!! а бирите те си вървят отделно цената !!!
И тряя се замислиш за някаква символична гаранцийка !
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ Nissan Qashqai 2,0 140hp Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Приятели, дайте идея каква точно манипулация трябва за моята задна емблема. Предна си купих нова за 60лв, ама за задна вече се замислям Вижте я как е изтъркана:
Малей как се сваля това нещо няма ли начин да стане както е на колата? phoenix дай някоя идея, явно си в нещата Аз като си я гледам само синия кръг ми е повреден, не може ли да му се лепне нещо?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
ами в корелския файл са всички детайли от емблемата.
отивате в някоя рекламна агенция избирате си цветовете, казвате този детайл такъв цвят, този такъв и си правите емблема по фантазия.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
...ами те си знаят какво да направят. Идеята да е на такъв файл, е че могат да го отворят там с определена програма и да го пуснат на машина която да изреже файловете от фолио. От теб се иска да си избереш цветове фолио за всеки детайл. И после да си ги наредиш върху емблемата.
п.п.
разгледай снимките ми в линка, те са от процеса на залепяне и се виждат изрязаните детайли и буквички които аз нареждам върху емблемата
п.п.п.
Малей как се сваля това нещо няма ли начин да стане както е на колата? phoenix дай някоя идея, явно си в нещата Аз като си я гледам само синия кръг ми е повреден, не може ли да му се лепне нещо?
няма как да се наредят нещата без да се свали емблемата.... поне според мен. Доста изнервящо е напасването на големия тъмно син кръг върху който са надписите и си мисля, че няма да стане много лесно ако всичко си стои на капака. Все пак невъзможни работи няма!
Това е добра идея, ама като стигнем до там . Но сега ме гложди един по-лесен въпрос - лично при мен емблмата си е с оригиналните цветове, и отгоре е покрита с нещо като силиконова ципа. Въпросната ципа се е отделила от основата и се крепи все-още на около 30-40% от площта. Та собствено въпроса е - с какво може да се залепи обратно прозрачната ципа, или ако падне - с какво да се покрие оголената емблема. Ако това упражнение се окаже успешно, няма да има нужда от занимавките с фолиото...
PS. И, честно казано, олюпените емблеми и мен ме дразнят свърх всякаква мярка - това е все едно да излезнеш на улицата с неизмито лице, някак си показва неуважение към самия теб първо, и от там предизвиква съответното неуважение и на другите.
тая ципа е лаковото покритие. махни я внимателно и не докосвай емблемата по оцветеното щото ще ти остане по пръстите. вземи си един спрей -авто лак прозрачен гланц /може и от тия за джанти/ и я напръскай.
Comment